Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FOLTOS HAJHULLÁS OKAI ÉS HATÉKONY KEZELÉSE.

FOLTOS HAJHULLÁS OKAI ÉS HATÉKONY KEZELÉSE.

A foltos Alopecia (alopecia areata) a legváratlanabbul
és leggyorsabban kialakuló Alopécia típusok egyike.
Általában egy vagy több kerek vagy ovális,

3-4 cm átmérőjű terület.

  • Ami a betegség okait illeti, szorongásos állapotok, endokrin betegségek, fertőző gyulladások, autoimmun betegségek állhatnak a háttérben. Az autoimmun betegségek közül leggyakrabban a pajzsmirigygyulladás, fiatalkori cukorbetegség okozza. Ezért javasolt orvosának néhány laborvizsgálatot is elvégeztetni.
  • Főleg hajas-fejbőr területein jelentkeznek a foltos Alopécia tünetei, de a szempilláknál és a szemöldököknél is kialakulhatnak (ritkán).
  • Helyi, célzott terápiák, kezelési javaslatok széles választéka alkalmazhatók, amiket célszerű már a foltok megjelenésekor elkezdeni, szakemberek segítségével.

Nem szabad várni a spontán gyógyulásra.

Célzott kezelésnek a Vital Plus Active termékcsalád ezen rendellenességre is kifejlesztett termékeit ajánljuk.

A levendulát, citromot, kajeputot és komlót is tartalmazó SL fejbőrtisztítóval mossa meg fejbőrét. Masszírozza át fejbőrét, majd alaposan öblítse le langyos vízzel.

Törülköző száraz haját válassza szét és a CU koncentrált cseppeket egyenletesen vigye fel a fejbőrre, összesen 4 ml-t. A növényi őssejtet is tartalmazó hajerősítő szérum, a fitoösztrogén hatóanyaginak köszönhetően serkenti a haj fiziológiás növekedését. A gyömbér, benzilnikotinát és metil-nikotinát, mint az értágító hatóanyagai, stimulálják a mikrocirkulációt és így kapillárisokon keresztül táplálják a haj gyökerét. Ne öblítse le a koncentrátumot. Szárítsa meg a haját. A fejbőrtisztítóval való együttes kezelést hetente kétszer ajánlott elvégezni. A CU koncentrált cseppet viszont naponta javasolt a foltos felületre jól bemasszírozni.

Naponta egy CAPS étrend kiegészítő kapszulát javasolt bevenni étkezés közben, sok vízzel. A cisztin a keratin bioszintézishez szükséges aminosav, a köles megakadályozza a hajhullást, míg a B6 vitamin elősegíti a növekedést és a zsurló remineralizálja a hajat.

A termékek a fejbőrre specifikusak, klinikailag és dermatológiailag teszteltek, a hatóanyagok növényi eredetűek.

Naprakész információinkért kövesse be Facebook oldalunkat és Instagram fiókunkat:

https://www.facebook.com/vitalplusactivehungary/
https://www.instagram.com/vital.plus.active/