GLY – GLIKOLSAV ÉS NÖVÉNYI ŐSSEJT ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP 35ML

6 280 Ft / db
Rendelhető, készleten van

FUNKCIÓ: 24 ÓRÁN ÁT HATÓ KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNY, AMELY MAGAS A.H.A. KONCENTRÁTUMOT ÉS NÖVÉNYI ÖSSEJTET TARTALMAZ, EZÁLTAL RAGYOGÓVÁ TESZI A BŐRT. HATÉKONYAN MEGELŐZI A BŐRÖN A RÁNCOK KIALAKULÁSÁT. ALKALMAS A TISZTÁTALAN, TÁG PÓLUSÚ BŐRRE IS.

HASZNÁLAT: NÉHÁNY CSEPPET MASSZÍROZZON GYENGÉDEN AZ ARCRA, A NYAKRA, ÉS A DEKOLTÁZSRA. VIGYÁZZON, HOGY A SZEMBE, A SZEMHÉJRA ÉS A NYÁLKAHÁRTYÁRA NE KERÜLJÖN.

FIGYELMEZTETÉS: SZEMBE, SZEMHÉJRA ÉS A NYÁLKAHÁRTYÁRA NE KERÜLJÖN. A HASZNÁLAT SORÁN KELETKEZŐ ENYHE PÍR ÉS BIZSERGÉS TERMÉSZETES JELENSÉG. A FOKOZOTT ÉRZÉKENYSÉG ESETÉN, VAGY HA A BIZSERGÉS NEM CSÖKKENNE, TÁVOLÍTSA EL A KÉSZÍTMÉNYT LANGYOS VÍZZEL, ÉS FÜGGESSZE FEL A HASZNÁLATÁT. NE HASZNÁLJA, HA BÁRMELY HATÓANYAGGAL SZEMBEN ÉRZÉKENYSÉGE VAN. NE HASZNÁLJA KÖZVETLENÜL A NAPOZÁS ELŐTT. GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! KÜLSŐ HASZNÁLATRA – NE NYELJE LE! GAZDASÁGOS KISZERELÉS. A

35 ML-ES FIOLA, AZ ELŐÍRÁSNAK MEGFELELŐ HASZNÁLAT MELLETT KB. 3 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉGET TARTALMAZ  

A megrendelt termékeket szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között szállítja ki Önnek. 10.000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 10.000.- Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj: 1.524.- Ft (Áfával) . Személyes átvételre nincs lehetőség.