Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vital Plus Active COL for HANDS 50 ml

1.980 Ft
Menny.:db
Tengeri kollagén alapú kézápoló csepp.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. október 26.

Leírás

FUNKCIÓ: A speciális, tengeri kollagén alapú kezelés a kéz felületi és mély ápolása érdekében hidratálja, védi, lágyítja és kisimítja a durva és sérült kezet. A bőr már 5 perccel az alkalmazás után sima és selymes. Regenerálja a kivörösödött vagy bőrpíres, megrepedezett bőrt, erős nyugtató hatása van és elősegíti a természetes helyreállítást.

Rendszeres használata megelőzi a kéz kiszáradását és dehidratációját és javít a bőr természetes védelmén, megelőzi a mikrobák elszaporodását, és antibakteriális hatása van.
 

HASZNÁLAT: Minden kézmosás vagy fertőtlenítés után tegyen egy cseppet a kezére és lágyan masszírozza be a teljes felszívódásig.
 

Fő jellemzők és hatóanyagok:

  • tengeri kollagén:  hidratálja a krónikusan száraz bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a bőr terhelését, a viszketést, véd és regenerál, gyógyítja a sebeket;
  • glicerol: hidratál - véd;

A termék pH értéke 4,5 - 5,0 között mozog, alig valamivel a bőr természetes pH értéke alatt (5,5):

  • Megőrzi a bőr természetes hidrolipid rétegét
  • Antibakteriális hatású

KÉZÁPOLÁS A COVID 19 JÁRVÁNY IDEJÉN

• A világjárvány ezen pillanatában a kéz érzékeny bőre különösen sebezhetővé vált. A gyakori kézmosás és a több, mint 70% etanol tartalmú, agresszív fertőtlenítőszerek használata biztosítják a szükséges higiéniát, de tönkreteszik a lipid réteget és az epidermisz természetes savasságát.
 

A repedezések, szárazság, dehidratáltság, kivörösödések, irritáció és az ezt követő viszketés és sebek a leggyakoribb problémák. Ez kifejezetten igaz azokra az emberekre, akik nap mint nap sok emberrel kerülnek kapcsolatba (a szupermarketekben, a drogériákban, üzletekben, éttermekben stb.) és természetesen az orvosi, valamint a gyógyszertári személyzet is idetartozik.
 

• A pandémia drasztikusan megváltoztatta az életünket, új szokásokat teremtett és felerősítette a kéz bőrével egyébként is fennálló problémáinkat.
 

• A gyakori kézmosással a bőrről eltávolítjuk a felületi faggyúréteget. A faggyú, a bőr által termelt, és egyéb zsírok a természetes védőréteget biztosítják. Ez az egész testet borító, bőrt védő vízhatlan réteg megelőzi a hidratáció csökkenését és a bőr természetes kollagénje fiziológiai lemorzsolódását. A zsíros bőr lassabban öregszik a száraz bőrnél, pontosan azért, mert védett egy lipid és izzadság réteggel, ami a természetes savasságot adja.
 

• Ezen kívül a tisztítószerek, szappanok és fertőtlenítőszerek vegyi úton tönkreteszik a szaruréteg fehérjéit és így befolyásolják a sejtközi lipideket.


• Bár a higiéniai termékek elengedhetetlenek, veszélyeztetik a szaruréteg vízmegtartási képességét. A gyakori kézmosás krónikusan dehidratálja a bőrt. Ezért a megfelelő és gyakori kézápolás ma fontosabb, mint valaha.


• A száraz bőr kivörösödése és berepedezése ezen kívül megkönnyíti a baktériumok és vírusok testbe hatolását, ami megnöveli a fertőzésveszélyt.


A SARS-CoV-2 egy vírus, tehát hosszú távon is gondolni kell a kézápolásra az esetleges fertőzések megelőzése érdekében.


• A higiéniai termékeken túl a bőr hidrolipid rétege és annak a természetes sav-lipid mechanizmusa a legjobb védőeszközünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.