6. Legnépszerűbb termék

Vital Plus Active COL for HANDS

1 780 Ft / db
Rendelhető, készleten van

A világjárvány ezen pillanatában a kéz érzékeny bőre különösen sebezhetővé vált. A gyakori kézmosás és a több, mint 70% etanol tartalmú, agresszív fertőtlenítőszerek használata biztosítják a szükséges higiéniát, de tönkreteszik a lipidréteget és az epidermisz természetes savasságát.

FUNKCIÓ: A speciális, tengeri kollagén alapú kezelés a kéz felületi és mély ápolása érdekében hidratálja, védi, lágyítja és kisimítja a durva és sérült kezet. A bőr már 5 perccel az alkalmazás után sima és selymes. Regenerálja a kivörösödött vagy bőrpíres, megrepedezett bőrt, erős nyugtató hatása van és elősegíti a természetes helyreállítást.

 

Rendszeres használata megelőzi a kéz kiszáradását és dehidratációját és javít a bőr természetes védelmén, megelőzi a mikrobák elszaporodását, és antibakteriális hatása van.

 

HASZNÁLAT: Minden kézmosás vagy fertőtlenítés után tegyen egy cseppet a kezére és lágyan masszírozza be a teljes felszívódásig.

 

Fő jellemzők és hatóanyagok:

  • tengeri kollagén:  hidratálja a krónikusan száraz bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a bőr terhelését, a viszketést, véd és regenerál, gyógyítja a sebeket;
  • glicerol: hidratál - véd;

 

A termék pH értéke 4,5 - 5,0 között mozog, alig valamivel a bőr természetes pH értéke alatt (5,5):

 

  • Megőrzi a bőr természetes hidrolipid rétegét
  • Antibakteriális hatású

A megrendelt termékeket szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között szállítja ki Önnek.